Etcetera Etcetera Restaurant
Ristorante italiano a New York
Italian Restaurant in New York
Contemporary Italian Cuisine with private dining room in the heart of Hell’s Kitchen.
Just a heartbeat away from the buzz of Broadway and the vibrant energy of Hell’s Kitchen, Etcetera Etcetera is a modern and cozy oasis of culinary delights – the perfect place for pre-dinner cocktails, post-theatre dinners and everything in between.
Owner Daniele Kucera has drawn on his own unique cultural heritage and many years of restaurant expertise to create a warm sanctuary of elegant dining.
With its sleek, gorgeous interior and sharp, friendly staff, Etcetera Etcetera has become a heavenly haven and shimmering neighborhood fixture for both discriminating New Yorkers and curious tourists. In addition to mouth-watering favorites such as Homemade Basil Spaghetti with Crab, 10 oz. grilled skirt steak marinated in a parsley, lemon and roasted garlic sauce and Burrata with tomatoes, chives, pesto and balsamic vinegar reduction, there are always fresh and innovative options on the seasonal menus, and the outgoing staff is always good for a tasty recommendation.
Whether you are looking for an intimate dinner, planning a large party or just want to grab some late night fare, you can do it all in grand style at Etcetera Etcetera.
***
Cucina italiana contemporanea con sala da pranzo privata nel cuore di Hell’s Kitchen.
Solo un battito di cuore lontano dal ronzio di Broadway e dalla vibrante energia di Hell’s Kitchen, Etcetera Etcetera è un’oasi moderna e accogliente di delizie culinarie – il luogo perfetto per cocktail pre-cena, cene post-teatro e tutto il resto. Il proprietario Daniele Kucera ha attinto al suo patrimonio culturale unico e alla sua esperienza pluriennale nel settore dei ristoranti per creare un caldo santuario di ristoranti eleganti. Con i suoi interni eleganti, splendidi e il personale attento e cordiale, Etcetera Etcetera è diventata un’oasi paradisiaca e un fulgido appuntamento di quartiere sia per i newyorkesi che per i turisti curiosi. Oltre ai golosi piatti preferiti come gli spaghetti al basilico fatti in casa con il granchio, bistecca alla brace alla griglia marinata in salsa di prezzemolo, limone e aglio arrosto e burrata con riduzione di pomodori, erba cipollina, pesto e aceto balsamico, ci sono sempre opzioni fresche e innovative nei menu stagionali e il personale uscente è sempre buono per una gustosa raccomandazione. Sia che tu stia cercando una cena intima, organizzando una grande festa o semplicemente voglia di prendere un po ‘di cibo a tarda notte, puoi fare tutto in grande stile a Etcetera Etcetera.
orari d’apertura:
Domenica e lunedì: cena – dalle 17:00 alle 22:00
Martedì – Sabato: Cena: dalle 17:00 alle 23:00
Domenica: Brunch – 11: 30-15:00
Mercoledì: pranzo – dalle 12:00 alle 14:00