Ristorante Ribalta
Ristorante italiano a New York
Ribalta è un autentico ristorante italiano a New York. Rosario Procino il titolare è animato da una forte volontà di rappresentare il vero prodotto italiano. Il suo non è un “semplice” progetto di ristorazione, ma una mission di ambasciatore del buon gusto. Il locale è situato in un piccolo distretto made in Italy che lo stesso Rosario, ha ribattezzato “MILE” il miglio del gusto made in Italy. La nostra scelta di miglior ristorante italiano a New York, è ricaduta su questo ristorante davvero speciale.
Ribalta is an Authentic Neapolitan Restaurant in the heart of NYC.Rosario Procino, former founder of Keste pizzeria, and Chef Pasquale Cozzolino, former Executive Chef at Dellaroccos in Brooklyn Heights and Pizza Arte. For Procino and Cozzolino, Neapolitan pizza is more than a method of making pizza that’s taught in Naples. It’s a complete dining experience that’s reflective of the Italian city’s rich, unique and vibrant culture.


Spettacolare, ho mangiato una Pasta con il sugo alla genovese meglio che a Napoli!
Pizza ottima, primi eccezionali. Un po’ di Napoli a New York!
Simply delicious. The best pasta and toppings I’ve ever tasted!
This trend-setting/traditional place is doing the greatest job (by a stretch) at representing the best of Italy’s lifestyle in NYC. Never a dull moment – soccer matches for serious fans on the giant screen, live Neapolitan music, cooking show recordings, wine tastings…. Outstanding food and energetic service. Bravissimi.